Witka Wood mukaan Milanon Design viikoille

Milanon designviikko pidetään taas kahden välivuoden jälkeen huhtikuussa 17.-23.4.2023.

Milanon Design Week ja samaan aikaan järjestettävät huonekalumessut ovat alan tärkeimmät tapahtumat, jotka kutsuvat yhteen asumisen ja muotoilun edelläkävijät ympäri maailmaa.

Suomesta Habitarematerials on mukana Milanon design-tapahtumassa ensimmäistä kertaa.

Habitarematerials ottaa Suomesta mukaansa 14 eri yritystä kun rekka lähtee Helsingistä Milanoon. Witka Wood-sisustuspuupaneelit ovat mukana valmistajan Novo Woodin tuotteina.

”Suomalainen puuosaaminen on maailman parasta”, Ville Witka toteaa. ”Siksi on hienoa olla mukana Milanossa kumppanimme Novo Woodin kanssa.”

Habitarematerials kokoaa näyttelyn Alcovaan, joka sijoittuu tänä vuonna Ex Macello -nimiselle entiselle tukkutorialueelle Porta Vittorian tuntumaan.

Alcovan näyttelykokonaisuus on Milanon Design Weekin viime vuosien seuratuimpia tapahtumia. Se esittelee asumisen ja muotoilun tulevaisuuksia osana Fuorisalone-tapahtuman ohjelmaa.

Habitarematerials kokoaa mukaansa Suomesta materiaalikirjaston, joka koostuu 14 eri yrityksen tuotteista. Elämyksellinen materiaalikirjasto koostuu suomalaisyritysten erilaisista pintamateriaaleista ja kutsuu kansainvälisen designyleisön oppimaan niistä lisää.

witkawood

Alcovan näyttely tarjoaa kävijöille tilaa ja vapauden käydä läpi materiaaleja ja tutustua omaan makuunsa kokeilemalla eri pintojen ja värien yhdistelmiä.

Witka Wood materiaaleja on monipuolisesti esillä ja mm. näyttelyn messukalusteiden pinnoissa on käytetty Witka Wood puupaneeleita.

”Materiaalit ovat esillä houkuttelevasti ja tuotemallien takana on tuotetiedot, jotka voi kuvata ja saada siten mukaansa hankintoja varten”, Habitarematerials materiaalikirjaston koonneet NEMO arkkitehtien Jussi Laine ja Maria Klemetti Laine kertovat.

Muita artikkeleita